Gyors szélvédő cseréért Pekár Gyulát tudom ajánlani

Szélvédő csere? Pekár Gyulát tudom ajánlani
Szélvédő csere? Pekár Gyulát tudom ajánlani

Az utakon nagyon sok minden megtörténhet. Akár számítunk rá, akár nem, bármikor megrepedhet vagy be is törhet a szélvédő. Elég egy apró kavics felcsapódás, amelyre reáerősít a kinti hideg, valamint a benti forróság, és máris kész a probléma. Ha nincs idő és energia a szervizbe menni, akkor Pekár Gyulát tudom ajánlani. A szakember gyorsan dolgozik, és profi munkát végez. Akár helybe is megy, ezzel nem kevés gondot levéve a vállunkról.

Csupán egy telefonhívás és már úton is lehet a segítség. A hét minden napján van lehetőség a szélvédő cserére és casco biztosítás esetén teljesen ingyenesen végzi a szolgáltatást. A hideg időszak sem okoz problémát. Egészen -10 fokos hőmérsékletig megoldható a csere. A minőségre garancia a remek alapanyag és a mindig elérhető szakemberek.

Ha valami ok miatt mégsem tudnának kiszállni a helyszínre, akkor gyorsan visszahívásra kerül az ügyfél. Megbízható és alapos munkát szeretne a lehető legrövidebb idő alatt, akkor Pekár Gyulát tudom ajánlani. Nem fog csalódni a végeredményben.

Print Friendly, PDF & Email

yatoo