A gyógynövény krém reneszánsza

Gyógynövény krém
Gyógynövény krém

A gyógynövények használata lassan elfoglalja méltó helyét az emberek hétköznapjaiban. A huszadik század nagyobbik része nem kedvezett a természetes, gyógynövényeket és a róluk felhalmozott tudást használó praktikáknak, de szerencsére ma reneszánszukat élik.

A gyógyfüvek egyik leginkább elterjedt felhasználási módja, ami egyben a leghatékonyabb is, a gyógynövény krém alkalmazása a panaszos részeken. Az emberi bőr, bár kevesen tudják, legnagyobb és legösszetettebb érzékszervünk, ami egyben a legrövidebb út is a gyógyászati hatóanyagok szervezetbe juttatására is.

Például a gyógynövény krém hatóanyaga a bőrön át felszívódva, egyenesen a véráramba, majd onnan rövid úton a problémás helyre jut. A gyógynövény krém könnyen felszívódik, mellékhatásai nincsenek – természetesen kivéve, ha valamelyik növényre esetleg allergiások vagyunk – de ez sokkal ritkábban fordul elő, mint a szintetikus változatok esetén. Természetesség, hatékonyság, fenntarthatóság, ezek a gyógynövény krém utolérhetetlen előnyei.

yatoo