A hálózati vízadagoló tartozékai

hálózati vízadagoló
hálózati vízadagoló

A vízadagoló berendezéshez érdemesebb rozsdamentes acélból készült pohártartót rendelni. A tartóban egyszerre száz pohár helyezhető el. A poharakat egy egyszerű rántással kell kihúzni, és máris tele tölthető. A tartó akár a falra is felszerelhető, nem kell közvetlenül a vízgéphez csatlakoztatni. Az utántöltése higiénikus, hiszen nem nyúlunk a poharak belsejébe.

Az újonnan megvásárolt hálózati vízadagoló tartozéka a pohárgyűjtő. Rozsdamentes acélból készült, és célja, hogy helytakarékosan gyűjtse össze a poharakat. Ha eddig percek alatt megtelt a szemetes az eldobott poharakkal, akkor érdemes elgondolkodni egy pohárgyűjtő elhelyezésén, hiszen sokkal szebb, helytakarékosabb, higiénikusabb és az elhasznált poharak elszállítása is könnyebben megoldható. A vízgépekhez környezetbarát ivópalack is rendelhető.A palackok kialakítása miatt nagyon közkedvelt. Kékes-átlátszó színe vagy és az anyaga miatt szinte törhetetlen. Fél literes és literes változatban rendelhető. Többször is felhasználható, ennek köszönhetően nem szennyezzük vele a környezetünket sem. Öblös szája van, így könnyen a vízgép csapja alá helyezhető. Az oldala ergonomikus formatervezésű, így biztos fogást nyújt nedves formában is. Sötétkék kupakkal együtt vásárolható. A palackokat akár a mosogatógépben is tudjuk tisztítani.

Palackok mellett 200 ml-s víztiszta pohár is rendelhető. Minősége miatt nem deformálódik és akár többször is után lehet tölteni. Forró vizet is önthetünk bele, nem kell félni attól, hogy a pohár összezsugorodik. A poharak nem tapadnak össze, mégis hézagmentesen helyezhetőek egymásba. Poharaink tökéletesen illeszkednek a vízadagoló pohártartójába és pohárgyűjtőjébe is.

yatoo