A jó áron megvásárolható veszprémi lakások

veszprémi lakások
veszprémi lakások

Veszprém fejlődő városrésze a Gizella lakópark. Az itt épült lakások mindegyike igényesen van kialakítva. A modern lakásokat könnyen be lehet bútorozni, és helytakarékosság jellemzi őket. A lakóház energia megoldása hatékonyan működik, így minimálisan lehet tartani a rezsi költségeket is. A magas fokú technológiai megoldásoknak köszönhetően, igazán vonzóvá válnak a lakások. A jó áron megvásárolható veszprémi lakások egyéni mérőórákkal vannak felszerelve, így mindenki saját maga tudja beállítani a fűtés mértékét is.

A jó külső- és belső szigetelésnek köszönhetően, pedig még inkább jobban megtartja a hőt. A veszprémi lakások befektetési céllal is megvásárolhatóak. A kulcsrakész lakások mindegyike változó alapterülettel rendelkezik: 32-83 négyzetméter között váltakozva. Nemcsak fiatal párok, pályakezdők jelentkeznek a lakásokért, hanem idősebbek, családosak is. A lakóegységben lift biztosítja a kényelmet. A veszprémi lakások körül parkolóhelyet építettünk ki, így aki ideköltözik, annak a parkolással sem lesz gondja. Nemcsak az udvaron vannak helyek, hanem a pinceszinteken is ott lehet hagyni az autót. A parkosított, zöld udvarnak köszönhetően, harmonikus környezetet alakítottunk ki. A veszprémi lakások mindegyikéhez terasz vagy erkély csatlakozik, így még közelebb hozva a természetet.

Az udvaron játszóteret is kialakítottunk, a kisebbek örömére. Nemcsak azok szeretnének ideköltözni, akik Veszprémben élnek, hanem azok is, akik ragaszkodnak a Balaton közelségéhez. A közelben minden szolgáltatást megtalálunk: orvosi rendelőt, oktatási intézményeket, bevásárlóközpontot, éttermet és kávézót.

yatoo