A kavicsok átka-szélvédő javítás

Profi szélvédő javítás
Profi szélvédő javítás

Egy autós életében, mint derült égből a villámcsapás, úgy éri az embert néha egy kisebb-nagyobb, de annál bosszantóbb objektum. Ezek orvul lesben állnak az autósokra, hogy minél váratlanabbul lecsaphassanak féltett kincsük szélvédőjére. Ilyenkor nincs mit tenni, jöhet azonnal a szélvédő javítás. Mivel a rendőrök nem tolerálják a hibás szélvédőket, ezért meg kell előzni a figyelmeztetéseket, amit általában egy-egy büntetéssel egészíthetnek ki. Ez már tényleg csak a lelkiismeretükön múlik.

Az autók gazdái a szélvédő javítás áldásos tevékenységét sokszor vicces formában oldják meg. A földkörüli pályára áhítozó, de röppályát tévesztett kavicsok, eltévelyedett labdák, esetleg csíntalan gyerekek nem éppen olcsó csínytevései nagy bosszúságot törhetnek az orrunk alá. A szélvédő javítás nem gyerekjáték, bár azt meg kell hagyni, hogy a leleményesség sokszor meglepően vicces eredményt produkál. Láthatunk pillanatragasztós, természetesen áttetsző- szikszalagos javítást, de egyéb hihetetlen megoldásokkal is előállhatnak az autósok, hogy megmenthessék az épp széthullni készülő szélvédőt. De mi van akkor, ha a szélvédő javítás nem sikerült épp száz százalékosra?

Miután a dolgos kezek leteszik a „lantot” és elégedett mosollyal indulnak másnap munkába, egy idő után azt tapasztalhatják, hogy mégsem sikerült a rögtönzött kármentés sikeresen. A tátongó lyuk vagy repedés önálló életre kel, vándorútra indul és tovább kanyarog, gazdáját szépen lassan hajszolva a kétségbeesés felé. A korábban magabiztos mosoly a szánk szegletében legörbül. Ki kell majd cserélni? Majd benézek a bontóba, hátha tudok szerezni egyet olcsón.

De mi van akkor, ha egy olyan egyedi verdával rendelkezünk, amihez igencsak ritka formatervezésű szélvédő dukál? Azt bizony már nehezebben szerezhetjük be. Amennyiben meg lehet előzni a bajt, akkor természetesen mindent meg kell tenni ennek érdekében. A szélvédő javítás folyamata profi kezeket és szerszámokat kíván. A technika fejlődése bizony nem állt meg, sőt! Amint egyre több autó jelent meg az utakon, úgy vált egyre égetőbbé az igény az ilyen megoldásokra. Napjainkban már van ilyen megoldás, hiszen egészen az egy centis lyukakig lehet orvosolni ezt a problémát, a vákuumos technológiával.

yatoo