A webáruház bérlés, mint lehetséges megoldás

webaruhaz-berles10
Ha webáruházat szeretne bérelni

Ha szeretne rövid határidőn belül egy jól működő, könnyen kezelhető, mobilbarát webáruházat, akkor a megoldás egy webáruház bérlése. A minibolt.hu oldalán igényelhet egy tesztáruházat, aminek segítségével meggyőződhet az általuk készített webáruház könnyű kezelhetőségéről.

Kap hozzá egy felhasználói útmutatót is és az ügyfélszolgálattól minden segítséget, amire igénye van. Amennyiben megfelelőnek találja, és megbízást ad a webáruház készítésre, webáruházát olyan egyedi külalakkal, színekkel építjük fel amilyet Ön elképzelt. Segítünk kialakítani termékkategóriáit, alkategóriáit, a főmenü és információs menü struktúráját.

Ha még nincs logója, elképzelése alapján megalkotjuk és beépítjük webshopja fejlécébe és termékei fotójába. Kérésére, az Ön által küldött fotókból készítünk diasorokat úgynevezett slide show-t.

Kívánságára céges Facebook oldalának kezdőlapját és Googleanalytics fiókjának kódját is beépítjük webáruházába. Mindezt megfizethető, elérhető webáruház készítési áron, biztosítva oldalának zökkenőmentes, biztonságos üzemeltetését, korlátlan tárhellyel és postafiókkal.

yatoo