A Yokohama v905 téli gumi nem hagyja cserben

Yokohama v905 téli gumi jeges utakhoz
Yokohama v905 téli gumi jeges utakhoz

A japán technológia számos területen könnyíti meg az életünket. Nincs ez másképp a gumiabroncsok területén sem. A Yokohama v905 téli gumi leginkább a közép- és felsőkategóriás járműk gazdáinak nyújtanak remek vezetési élményt, a legmakacsabb havas és latyakos utakon is.

Ezt a mintázatának egyedi cikk-cakkos elrendezésének és változó szögű csatorna oldalának köszönheti, amellyel még kiváló öntisztulással is felruházták a készítők, a remek vízelvezetésen és tapadáson kívül.

A Yokohama v905 téli gumi kapaszkodófelületét elődjénél 26%-al megnövelték, ezzel fokozva a tapadási képességét az abroncsnak a csúszós felületeken. Hogy ezeket még jobban túlszárnyalja, a kis gördülési ellenállásnak hála, üzemanyag-takarékos futást biztosít.

Az abroncs anyagának új keveréke, még az előzőeknél is szélesebb hőmérsékleti tartományban biztosít megfelelő tapadást. Amennyiben nem csupán sportos, de hatékony abroncsokra van szüksége télen, akkor válassza a Yokohama v905 téli gumi kollekciót és döntését garantáltan nem fogja megbánni!

yatoo