Az üzleti angol ma már nélkülözhetetlen

Üzleti angol nyelvtanfolyam
Üzleti angol nyelvtanfolyam

A vállalatoknál ma már alapkövetelmény, hogy az alkalmazottak beszéljenek legalább középfokon angolul. A legelőnyösebb viszont az, ha az üzleti angol sem ismeretlen a munkatársaknak.

Számtalan nyelviskola kínál már angol kurzusokat a jelentkezőknek, ezért sokszor nehéz választani, ha tanulásra szánjuk rá magunkat.
Az Inside Word Nyelvoktató Központ azért különleges, mert itt üzleti angol kurzusok is vannak. Minden szinten kínálunk nyelvtanfolyamokat az érdeklődők számára. Arra is van lehetőség, hogy a kívánt üzleti angol nyelvtanfolyamot a vállalatnál tartsuk meg. Ha magánszemélyként szeretne nálunk tanulni, akkor is jelentkezzen bátran, hisz nyelviskolánk egyéni tanítást is vállal. A tanfolyamok előtt a jelentkezőknek szintfelmérőt kell írniuk.
A megrendelők kérhetnek magyar vagy angol anyanyelvű tanárt is. Minden tanárunk maximálisan felkészült, kedves, tapasztalt és türelmes. Segítségüknek köszönhetően élményt jelentenek majd az órák, végre elfelejthetjük a száraz, unalmas előadásmódot.
A nyelviskola a Market Leader, illetve az Intelligent Business tankönyveit használja. Ezek a könyvek nagyon színvonalasak, kitűnően illeszkednek az üzleti angol elsajátítóinak igényeihez. A könyvek a legnevesebb gazdasági lapokat alapul véve íródtak, tehát biztosan nem jön majd zavarba, ha a jövőben el kell olvasnia egy-egy cikket angolul.
A Inside Word Nyelvoktató Központ az V. kerületben, Budapest belvárosában található, így rövid időn belül elérhető azok számára is, akik napközben dolgoznak.
Nyelviskolánkban az üzleti angol mellett általános, pénzügyi, jogi, orvosi stb. nyelvtanfolyamokat is kínálunk. Tekintse meg honlapunkat, itt aktuális információkat találhat minden induló képzésünkről. Szeretettel várjuk jelentkezését!

yatoo