Biztonságilag védett kecskeméti ingatlan eladó

Kecskeméti ingatlan
Kecskeméti ingatlan

Kecskemét lakóparkjában 48 eladó lakás vár vevőre. A lakásokhoz tágas terasz vagy széles erkély található. Ennek köszönhetően még közelebb hozzuk a természetet az otthonokba. A lakások keleti fekvésűek, hogy minél több természetes napfény érje a szobákat. A társasházhoz egy ezerkétszáz négyzetméternyi parkosított udvar is tartozik. A biztonságilag védett kecskeméti ingatlan nagy népszerűségnek örvend, egyedülállóak és nagycsaládosok körében is. Minden igényeknek megfelel. Alacsony rezsi költséggel fenntartható. Az eladó lakásokhoz tároló is igényelhető. A tároló a pinceszinten helyezkedik el.

A fűtést maguk a lakók tudják szabályozni, hiszen a lakásokban külön beépített gázkazán szolgáltatja a meleget. A kiemelkedő hőszigetelési tulajdonsággal rendelkező ingatlanokban igény szerint lehet változtatni a hőmérsékletet is. Nemcsak a falak, de az üvegfelületek is rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal. A szobák padozata hidegburkolat és laminált parketta. A fürdő kérésére zuhanyzóval és káddal is beépíthető.

A minőségi, beépített konyhabútor és alapfelszerelés az ár részét képezi. A kulcsrakész kecskeméti ingatlan így azonnal beköltözhetővé válik. A lakásokba riasztó is beszerelhető. A vagyonvédelmi rendszer kiépítése már a társasház megépítésekor megtörtént. Megvásárlásához akár húsz százalék önerő is elégséges. Akik ragaszkodnak az aktív testmozgáshoz, azoknak a közeli sportcentrum nyújt különböző lehetőségeket arra, hogy ezeket ki tudják elégíteni. A Széktó-Parkban élményfürdő, csúszdapark és szabadidő park is van. A házak közül zárt udvar van, ahol az egészséges életmódnak tudunk hódolni.

yatoo