Cardo matrac, a gyógyászati segédeszköz

Gyógyászati segédeszköz
Gyógyászati segédeszköz

Decembertől a Cardo matracok bizonyos típusai gyógyászati segédeszköznek minősülnek, valamint ettől a hónaptól kezdve egészségpénztári kártyára is elszámolhatóak. A Cardo Bútor és Matracgyártó Kft. termékei a GYEMSZI (Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet) hivatalos vizsgálatai eredményeként kapták meg a minősítést. Ez a lépés nem csak a matracok minőségét ismeri el, hanem az egészségpénztári elszámolhatóságot is megteremti.

Az eredményt az idén ősszel végzett hivatalos eljárás hozta meg, miszerint a Cardo matracok bizonyos típusai megkaphatták a gyógyászati segédeszköz minősítést.

A Cardo hazánkban piacvezető és népszerű gyártó, a pihentető és egészséges alvás szakértője, matracai olyan fejlesztésekkel rendelkeznek, mint az Egészség Center vagy a Cardo Tech rugórendszer. Ezzel az innovációval a Cardo megteremti a kellő feltételeket, hogy alvás közben a gerinc természetes helyzetben maradjon, így az egész testnek valóban pihentető alvásban és pihenésben lesz része. A terméket ortopéd szakorvosok is ajánlják meglévő gerincproblémákra, vagy azok megelőzésére.

A következő Cardo matracok egészségpénztári kártyára is elszámolhatók: a Silver, a Gold, a Prémium kategóriás, továbbá az iSpace és a Masterpiece típusú matracok. Jelenleg 19 egészségpénztárnál számolják el a matracokat, de a pénztárak listája a továbbiakban bővülni fog. Az elszámolás egyéb részleteiről a boltokban, valamint a gyártó weboldalán lehet informálódni.

A Cardo Bútor és Matracgyártó Kft. a szállodaiparban is komoly hírnévre tett szert, olyannyira, hogy 2013-tól a Hilton szállodák hivatalos ágy és matrac szállítójaként lépett elő egész Kelet Közép-Európában.

További információ: http://cardo.hu/hirek/gyogyaszati-segedeszkoz-minositest-kaptak-a-cardo-matracai

yatoo