Diplomakötés azonnal a tervrajzmásolás weboldalán

Azonnali diplomakötés
Azonnali diplomakötés

Diplomakötést kedvező feltételek mellett lehet elvégezni Budapesten. A diplomamunka szakszerű bekötése nagyon fontos szolgáltatásnak számít, hiszen egy olyan munkának a befejező lépése, ami nagyban tükrözi a tulajdonosát. A diplomakötés azonnali vagy 12 órás munkaidővel is beköthető. Az utóbbi természetesen olcsóbb, de az egy órás határidővel elkészülő munkákat sokkal többen veszik igénybe. A diplomakötés azonnal kérhető, és a tervrajzmasolas.hu oldalon meg is lehet nézni az árakat. A három soros aranyozás standard formátum. A fedlapon aranyozott vagy ezüstözött nagy betűk vannak. A diplomakötés feláras szolgálatásai a plusz sor aranyozása. A diplomakötési munkák minősége kimagasló. A kemény műbőr előlap és hátlap színe szabadon választható. Nagyon sokan kérik akár a gerinc aranyozását is.

A fémgerinc segítségével könnyedén megoldható a lapcsere, de ugyanakkor egy tartós és biztos tartást kölcsönöz a dolgozatnak. A cd tartó, tervrajz tartó tasak extra kiegészítőnek számít. A gerinc szélesítése és annak a cseréje újabb költségeket von maga után. A diplomakötés előtt akár a szakdolgozat szerkesztése is kérhető, ennek díja percenkénti elszámolásban számítódik fel. A diákok, egyetemisták számára akciós nyomtatási lehetőséget biztosítanak.

A fekete fehér, színes, valamint a vastagabb lapra való nyomtatás plusz kiadásokat jelent. A diplomakötés mellett cd, dvd írást és nyomtatást is vállalnak a tervrajzmasolas.hu oldalon. Akár e-mailben is meg lehet rendelni a fent említett szolgáltatásokat.

yatoo