Domain regisztráció

Domain regisztráció
Domain regisztráció

Több éves tapasztalataink alapján találkoztunk már olyan helyzettel, hogy jó domain név ötlet alá született meg egy teljes weboldal, majd lett sikeres. Ehhez persze arra volt szükség, hogy a domain név már a domain regisztráció megindításakor biztonságban volt. Ma, amikor szinte kreatív kényszer alatt élnek az emberek, mert csak a legjobbal, a legújabbal, és a legváltozatosabbal, legkülönlegesebbel lehet teret és bevételt nyerni, elképesztően nagy igény van egy páratlan ötlet megvédésére. És igen, egy domain név is ilyen!

A domainflotta.hu weboldalon a domain regisztráció az első kattintástól biztonságban van, mert szinte abban a pillanatban megkezdjük a regisztráció feldolgozását, nem várjuk meg a pénzbefizetés megérkezését. Mert tudjuk, hogy ezzel helyzeti előnybe segítjük megrendelőinket, ők pedig ezt a maximális bizalom láthatatlan pecsétjének tudják be. Nincs mellébeszélés, nincs üres ígéret, az első perctől tettek vannak. Nekünk is érdekünk, hogy megrendelőink azonnal megkapják a regisztrált domain nevet, mert feltett szándékunk, hogy minél több elégedett ügyfelet szerezzünk.

Természetesen a biztonságos domain regisztráció csak egy szelete szolgáltatásainknak, ehhez még társul a domain állapotának folyamatos figyelése, domain névvel való levelezés, biztonságos átirányítás, Google barát tárhely, VIP biztonsági csomag, amivel domain regisztrációhoz konkurencia és sajtófigyelés jár, domain ajánló szoftver, különböző méretű tárhelyek. Szolgáltatások tömkelege várja a megrendelőket, ha nehéz a választás, a domainflotta abban is segít!

yatoo