Dual sim és Android – a felhasználók lassan frissítenek

Dual sim android
Dual sim android

A legújabb felmérések szerint az Android operációs rendszert használó felhasználók sokkal lassabban frissítenek egyik verzióról a másikra, mint iPhone-os társaik.

Ez korántsem a felhasználók hibája, sokkal inkább a mobiltelefon gyártóké, akik saját márkájukhoz illő kezelőfelületet adnak az Android operációs rendszernek, márpedig ahhoz, hogy új, friss verziót lehessen kiadni belőle, sok időt és erőforrást vesz igénybe. Ezért is szeretik a mobiltelefon gyártók elodázni, amennyire csak lehet az Android frissítését.

Ellenben a dual sim Android párosításában kiváló ár-érték arányra tesz szert minden vásárló.

Hisz, akik a dual simes mobiltelefonokat használják, a kínai mobilgyártóknak köszönhetően a frissen kiadott modellek általában már a legújabb Android operációs rendszerrel érkeznek hazánkba.  Mivel az új dual sim képességű készülékéhez a legújabb operációs rendszert is kapja, lehetőség szerint azt sokáig nem is kell frissíteni, mert minden olyan alkalmazással elbír, amire szüksége lehet a nem csak átlagos felhasználóknak.

Emellett a dual sim Android párosításában olyan különleges tudást is kapunk, amit az egy simes mobilgyártók esetében egyáltalán nincs meg, gondoljunk csak az analóg TV adások vételére szolgáló tunerre, vagy az olcsón megvásárolható jó felszereltséggel rendelkező 4-5-7 inches kijelzőkre.

Mivel az Android olyan utat nyit meg előttünk, amivel eddig mobilfelhasználóként nem igazán találkozhattunk, így a folytatásnak nyugodtan mondhatjuk, csak a képzeletünk szab határt.

yatoo