Egyedi meglepetések az ékszer gravírozás segítségével

Az ékszer gravírozás keresett szolgáltatás
Az ékszer gravírozás keresett szolgáltatás

A lézer feltalálása és alkalmazása az iparban és az élet más területén igen sok munkafolyamat leegyszerűsödését eredményezte. Sok olyan munkát, amit addig nagy kézügyességgel megáldott emberek végeztek több órán keresztül, azt most a lézer pillanatok alatt megoldja.

Ilyen feladat többek között az ékszer gravírozás is. Ha kedvesünket szeretnénk meglepni valamivel, akkor általában az ékszervásárlás mellett döntünk, hiszen egy szép gyűrűnek vagy nyakláncnak mindenki örül. Azonban még értékesebbé tehetjük ezt az ajándékot, ha személyessé, egyedivé tesszük egy kedves felirattal.

Az ékszer gravírozás során bármilyen felirat vagy minta belevéshető a meglepetésbe, legyen az akár arany gyűrű, egy szép, ékkövekkel kirakott medál. A lézer ugyanis még a legkeményebb drágakőbe, a gyémántba is képes bármilyen ábrát vagy feliratot belevésni.

De nemcsak ilyenkor van szükség a lézerre. Az ékszer gravírozás egyéb fázisai során is nagy hasznát veszik ennek a technológiának. A fémlapokból ki is lehet vágni egy-egy darabot a lézer segítségével, amiből aztán különböző ékszereket lehet előállítani.

yatoo