Étterem, egy lépésre a Balatontól

etterem.org
etterem.org

Egy különleges hangulatú éttermet talál az, aki a Balaton partjára látogat. Siófokon néhány lépésre a csodás Balaton vízétől egy olyan egzotikus étterem található, amely az ide látogató embereket eddig kivétel nélkül lenyűgözte. Hazai turisták vagy külföldiek mindenki elismeréssel beszélt a Malagarden étterem különleges világáról. Ám, aki az élő bizonyosság előtt szívesebben tájékozódna az interneten, azt az etterem.org íncsiklandozó menüje várja.

A weboldalon nem csak a menüről, de az étterem történetéről is olvashat a látogató, megismerheti azt a különleges egzotikus világot, ami megihlette a tulajdonosokat, hogy Bali jellegzetes építészeti stílusát hozzák el a Balaton partjára. Az Indonéz szigetvilág a maga természetes csodájával köszön vissza mindenkinek, aki ellátogat az étterembe. Ehhez kedvcsinálónak tökéletes táptalajt nyújt az etterem.org, látványosan és valósághűen mutatja be az éttermet, a panorámát. A galériában olyan parádés képeket csodálhatunk meg, ami arról tanúskodik, hogy az étterem az étel különlegességek és egzotikumok világát tálalja fel a látogatók számára.

Az étterem egyben Szép Kártya elfogadóhely is, ami még inkább biztosítéka annak, hogy az ide látogatók elégedetten távoznak, mert a Malagarden ételkülönlegességeit szinte kötelező megkóstolni. Akinek ismeretlenül csengenek a felkínált étel nevei, azok az etterem.org  étel ajánlójában érdekes cikkeket olvashatnak az elkészítésről, receptekről.

Ha ízletes ételekkel, kellemes és hangulatos éttermi étkezéssel szeretné egybekötni Balaton parti sétáját, pihenését, a Malagarden étteremben nem fog csalódni.

 

yatoo