Faaprító gépek a Best Machinerytől

Biber faaprító gépek a Best Machinery kínálatában
Biber faaprító gépek a Best Machinery kínálatában

A Best Machinery Kft termékeivel igyekszik a különféle iparágakban is megtalálni a helyét, és minőségileg kifogástalan gépeket ajánlani. A mezőgazdaság és az erdészet számára ilyen nélkülözhetetlen gépek a biomassza hasznosításának alappillérei: a faaprító gépek.

Ezek közül is az Eschlböck cég teljes erdészeti –és faaprító gépek kínálatát tudjuk megrendelőinknek ajánlani. Ez azért is egy megkülönböztetett hozzáállása cégünknek, mert az egy gyártótól származó gépi kínálat mindig is sokkal pozitív hatást keltett vásárlóink szemében, így akár egy erdészeti cég saját profilú flottagépeket állíthat „hadrendbe”.

Az Eschlböck cégről érdemes néhány szót szólni, hisz közel 60 éve vannak a piacon, és az óta is a névadó család tulajdonában áll. Kezdetben mezőgazdasági darálók gyártásával foglalkoztak, majd 1978-ban megépült az első aprítógép. A Biber szériás mind a mai napig töretlen sikerű gépek első tagjait 1984-ben építették meg.

A Biber faaprító gép mára egy termékcsaláddá nőtte ki magát, különböző géptípus várja vásárlóit, hogy az erdészeti, mezőgazdasági ipar minden területét le tudják fedni. A cég számára nem csak a termék típusok variációja fontos, hanem a hosszú élettartam megléte, ami az igen csak erőltetett igénybevétel miatt elsőrendű. Emellett az Eschlböck cég számára az is fontos, hogy gépei minőségi faaprítékot állítsanak elő.

Cégünk jelentős mértékben szem előtt tartja a kisvállalkozások számára elérhető hulladék feldolgozó gépek forgalmazását, így kínálatunkban nem csak a kiterjedt gépparkkal rendelkező cégek számára találhatnak megoldásokat, hanem például egy egyszemélyes asztalosműhely is.

A kisüzemi brikettáló gép lehetőséget ad a 15% nedvességtartalmú, hulladék faanyag, fűrészpor tömörítésére. Emellett egyéb (szalma, papír) szárítást nem igénylő alapanyagok brikettálására is alkalmas. Egyéb információért tekintsék meg a Best Machinery Kft weboldalát!

yatoo