Ismerje meg a navigátor gépjármű felügyeleti rendszert

Navigátor
Navigátor

Bosszantó érzés, és egyben sokkoló is, amikor észrevesszük, hogy ellopták az autónkat. Rögtön az jut az eszünkbe, hogy mennyi mindent nem tudunk majd nélküle elintézni, főleg, ha munkába járáshoz is kell, vagy pénzkereseti eszköz is a gépjármű. A második kérdés az, hogy mennyi esély van megtalálni, visszakapni: sajnos semmi. Ma már sajnos lopják a kis értékű gépjárműveket is, amit azonnal darabjaira is szednek, senki nem lehet a tolvajoktól biztonságban.

A Navigátor ideális eszköz a gépjárművek felügyeletéhez, mert az autókban megszólaló riasztók iránt az emberek többsége közömbös, vagy nem mer beavatkozni. Utólag is hozzá illeszthetőek az autóriasztó, az immobilizer, és a tachográf. Hasznos kiegészítője az RFID olvasó, amely elvégzi a sofőr beazonosítását. Azoknak, akiknek a megélhetési függ gépjárművüktől, mindenképpen érdemes megismerkedni rendszerünkkel. A Navigátor azért hasznos a fuvarozóknak, mert GPS alapú járműkövetést biztosít, szétválaszthatóak a magán- és szolgálati utak, továbbítja a tachográf adatokat, folyamatos üzemanyagszint mérést tesz lehetővé, valamint képes kimutatni és szétválasztani az ütemidő, az állásidő és a menetidő adatait.

A nyomkövetés valamint az, hogy rendszerünk segítségével megoldható a távoli gépjármű blokkolás is, a családi és a haszongépjárműveknél is nagyon hasznos és célszerű. A készülék a gépkocsiban bárhová, akár nehezen hozzáférhető rejtett részeibe is szerelhető, így szinte lehetetlen megtalálni. Gondoljon időben a biztonságra, a Navigátort akár ön is használhatja távfelügyeleti szolgáltató nélkül is.

yatoo