Jó áron megvásárolható telek Diósd területén

telek Diósd
telek Diósd

Vadrózsa ligetben nagyon jó áron lehet közművesített telket vásárolni. Budapesthez közel fekszik, Törökbálint és Érd között. A kivételes környezetben lévő telkek iránt nagy a kereslet. Déli részen fekszenek, így mindig napfényesek. Könnyen megközelíthető, a telkek rácsatlakoznak a főútra. A város központja gyalogosan, 15 perces sétával elérhető.

A jó áron megvásárolható telek Diósd területén a sport és kirándulók szerelmeseinek is megfelelő választás, hiszen a közelben sportcentrum található és a Budai hegységnek köszönhetően, nagyon sokat lehet erre túrázni is. A telek összközművesített, a víz, csatorna és áram már be van vezetve, így azonnal el lehet indulni az építkezés során. Az elektromosság földkábelen érkezik a telkekre, így nem rontják az utca összképét a csúnya oszlopok. A Vadrózsa liget közvilágítása is tökéletes. A telek nagysága változó, 766 és 4650 négyzetméter között mozog. Kereskedelmi célokra szánt telek is eladó, 22994 négyzetméternyi. Családi vagy sorház építésére alkalmasak. Befektetési célokra is lehet vásárolni. A telkek beépítethetőségére komoly szabályok vonatkoznak. A terület beépíthetősége 20-30 százalék között mozog. Az épület nagysága nem haladhatja meg a 7,5 métert.

A nagycsaládosok is szívesen költöznek ide, hiszen jó nagy kert alakítható ki. 139 családi és 14 sorház építésére van hely. A Vadrózsa liget telkei zártsorú házak építésére is alkalmas. A csendes, zöldövezetben köszönhetően, nagyon sokan jönnek ide, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a nagyvárosi nyüzsgésből. Érdemes ellátogatni Diósdra, hiszen a megvásárolt telket már másnap birtokba lehet venni.

yatoo