Kutyatáp a súlytól függően

Száraz kutyatáp nagy választékban
Száraz kutyatáp nagy választékban

A kutyát tartó gazdák tudják csak igazán, hogy mekkora gondot kell fordítani a kedvencük étrendjére és ízlésére. A megfelelő kutyatáp kikísérletezése már egész pici kortól elkezdődik.

Ekkor leginkább tejpótló porok segítségével próbálják meg helyettesíteni a nőstény kutya tejét és eljuttatni a szervezetükbe a megfelelő tápanyagmennyiséget. Ez elég érzékeny időszak, mivel ilyenkor a kiskutya szervezete eléggé sérülékeny. A kölyökkorba lépve pedig már lehet adni a nekik való kutyatáp egyikéből.

Az, hogy melyik lesz a kedvenc, azt fogja látni az állata étvágyáról és abból, hogy mennyire rajong érte. A száraz kutyatáp többféle ízesítésben kapható, van, amelyik csirkés, bárányos, lazacos vagy vadhúsos. Az adagolását természetesen az állat súlya határozza meg mindig.

Ha aluleteti vagy túleteti, akkor nem tesz jót neki. Felnőttkorba érve is ezt az alapszabályt be kell tartania a kutyatáp adagolásakor. Az állatnak másfajta táplálásra van szüksége, ha munkakutyának fogják használni őket, ezért érdemes utánanéznie, hogy miket tud felajánlani a kutyájának a Zoo Center webáruházban.

yatoo