Lakásbiztosítások a nyári viharok ellen

Lakásbiztosítások

A hatalmas forróság után egyre másra robbannak ki országszerte a zivatarok, amelyek iszonyatos kárt képesek maguk után hagyni. Megrongálódott háztetők, beázott, jég verte autók vagy elvert gyümölcsösök, növényzet, leborult kémények.

A lakásbiztosításokat kínáló biztosítók folyamatosan azon dolgoznak, hogy biztonságunkat és az időjárás szélsőségeit összehangolják. Ennek fényében a legtöbb biztosító kínál a nyári viharok ellen valamilyen teljesen különleges lakásbiztosítást.

Most vegyük górcső alá a Genertel biztosító ajánlatait, mi az, amivel hozzájárulhatnak biztonságunkhoz.

A Genertel lakásbiztosítások még azelőtt megvédik a biztosítottat, mielőtt elkezdődne az égiháború, és ha már megtörtént a baj, akkor olyan meghibásodásokra nyújtanak fedezetet, mint a villámcsapástól megrongálódott elektromos készülékek, szélvihar miatt betört ablaküvegek, vagy az eső miatt beázott menyezet.

A Genertel lakásbiztosítások a tetőre szakadó faág által okozott károkat is megtérítik, vagy a jégeső okozta károkat, a felhőszakadás által okozott özönvíz károkat, vagy a spontán esőzés nyomán kialakuló árvíz károkat.

Mindehhez még a kedvező díjszámítás is társul, valamint az is sokban megkönnyíti az ügyfél szerződéskötését, hogy mindezt szemle nélkül, szinte percek alatt meg tudja kötni, a biztosítási szerződést pedig saját igényére szabhatja.

Olyan extra szolgáltatások kapcsolhatók be a szerződésbe, amelyek valóban hasznosak is egyben, a kárrendezésre pedig a biztosító rendkívüli gyorsaságot és pontosságot ígér.

Aki most szeretné lakását, házát biztosítani, annak igazán örömére szolgálhat, hogy már most az idei nyári szezon közepén is maximális biztonságban tudhatja önmagát, értékeit és családját.

Annak ellenére, hogy úgy gondolhatjuk, a válság miatt nem jut olyan extra dolgokra, mint a lakásbiztosítás, mégis azt kell mondanunk, mindez csupán mérlegelés kérdése. A biztonságot kell mérlegre tenni!

yatoo