Méhpempő vásárlás: Méhpempő a Biomax-on

Méhpempő a Biomax-on! Vásároljon online!
Méhpempő a Biomax-on! Vásároljon online!

A méhpempő egy tejfehér kocsonyás anyag, ami a dolgozó méhek mirigyeiből válik ki és alapvetően az a feladata, hogy a méhkirálynőt táplálja.

A méhpempő a Biomax-on is megtalálható, ugyanis ennek a kémiailag víz alapú emulziónak hatalmas a fehérjetartalma, cukrokat és lipideket, illetve más olyan összetevőket tartalmaz, ami jótékonyhatással van az egészségre. Erős antibakteriális hatással bír, gyulladáscsökkentő, mellette pedig rákellenes tulajdonságai is ismertek.

A Méhpempő a Biomax-on is megrendelhető, bár legtöbb esetben kapszula vagy rágótabletta formájában kapható. Fontos tudni, hogy ezek a termékek mechanikai és tartósító eljárásokkal készülnek, éppen ezért a Biomax kínálatában lévő tiszta méhpempővel nem igen tudják felvenni a versenyt.

A Méhpempő a Biomax-on kapott változatban ugyan valamivel drágább, mint a kapszulák, azonban ez termék egyenesen a kaptárból érkezik, így természetes, friss és feldolgozatlan anyag jut a felhasználókhoz, mindezt annak érdekében, hogy segítse őket az egészség megőrzésében.

yatoo