Nyaralás felsőfokon, balatoni hajóbérlés által

A balatoni hajóbérlés kihagyhatatlan lehetőség
A balatoni hajóbérlés kihagyhatatlan lehetőség

A balatoni nyaralás nemcsak a fürdésről és a napozásról szólhat. Manapság egyre többen veszik igénybe a balatoni hajóbérlés különleges élményét. Balatonfüreden, a Balatoni Hajózási Zrt. kikötőjében Ön is kipróbálhatja ezt a nem mindennapi szórakozási lehetőséget.

Cégünk bő választékkal áll az ügyfelek rendelkezésére, Charter-flottától kezdve a luxus jacthokig. Ha vendégeink rendelkeznek hajóvezetési engedéllyel, a döntésükre bízzuk, hogy igényelnek kapitányt a bérléshez vagy sem.

Cégünk különös hangsúlyt fektet a biztonságra, ezért a vitorlások megfelelően fel vannak szerelve. Az ügyfelek minden reggel 8 órától már átvehetik a hajót, leadni este 19 óráig lehet. Hírünk az ország határait is átlépte, ezért egyre több külföldi vendég használja ki a balatoni hajóbérlés nyújtotta lehetőségeket.

Kényelmes és biztonságos vitorlásaink megfelelőek családi, baráti vagy céges eseményekre. A kapitányaink felkészültek és megfelelő tapasztalattal rendelkeznek, így akár a Balatont be is lehet hajózni. Céltól függetlenül, az élmény felejthetetlen.

yatoo