Okos tippek a motor jutányos eladásához

A motor maga a szabadság- életérzés, ami, ha egyszer megérinti az embert, garantáltan nem ereszti jódarabig. Mégis előfordulnak olyan helyzetek, amikor a motor eladóvá válik. Teljesen mindegy, hogy mi ennek az oka – bővül a család, és kell a nagyobb autó, esetleg a pénzszűke az indíték-, a lényeg az, hogy a lehető legjobban járjunk az üzleten. Szerencsére vannak olyan módok és tanácsok, amelyeket megfogadva az eladó motorok garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményt. A reklám, mint minden egyéb értékesítés esetében, itt is rendkívül fontos szerepet játszik.

Ha valóban biztosra akarunk menni, nemcsak a modern utat járjuk, és a neten hirdetünk, de az újságok hasábjai nyújtotta lehetőségeket is kihasználjuk. Figyelem! A hirdetés megfelelően kivitelezett szövege és mutatós megjelenése már fél siker! Tegyünk fel minél több képet is az eladó motorról, hiszen a vásárló erre kíváncsi a leginkább. A színes, különböző szögből készített fényképek sokat nyomhatnak a latban.

Az eladó motorról közöljünk minden olyan releváns információt, ami segít tiszta képet alkotni a termékről. A hirdetésben ajánlatos feltüntetni a saját elérhetőségeinket is, úgymint telefonszám és az e-mail cím. Az internet azért is hatékony platformja a reklámnak, mert akár az Öntől távol élő személyek is felfigyelhetnek az online hirdetésre, míg az újságnak megvan a maga jól behatárolt hatásköre, ami valljuk be, nem túl széles. Vannak olyan weblapok is, ahol ingyen lehet hirdetni – ezzel rengeteg pénzt megtakaríthatunk. Az őszinteség ez esetben is roppant fontos.

Akkor, amikor a promóció szövegét határozza meg, ne titkolja el az esetleges hibákat sem. Ezek a szóban forgó aprócska hibák így is-úgy is kiderülnek a személyes találkozó keretien belül, ám az jó fényt vet az eladóra, ha már előre jelzi a motor defektusait. Pro tipp kezdő eladóknak: ha biztosra akar menni, pofozza ki a motorját még a reklámozás előtt. A kisebb-nagyobb esztétikai és mechanikai hibák kijavítása sokat emelhet az eladó motor árán. Amint láthatjuk, a sikeres eladáshoz három dolog kell: megfelelően kivitelezett hirdetés, jó állapotban lévő termék és őszinteség minden téren.

yatoo