Ponyvakészítés akció

Akciós ponyvakészítés
Akciós ponyvakészítés

Egy autóponyva nem csak azt szolgálja, hogy takarja és óvja a rakományt, hanem nagyszerű reklámeszköz is lehet. Ma már pedig szinte kötelező, hogy minden olyan lehetőséget megragadjunk, ami cégünket, vállalkozásunkat, szolgáltatásunkat reklámozhatja. Ugyanakkor az is igaz, hogy egy jó minőségű ponyva nem feltétlen kifizetődő, ám, ha most a fortunaponyva.hu ponyvakészítés akció keretén belül rendeli meg járműponyváit, az eredmény tökéletes lesz.

A teherautó ponyva első számú kritériuma a tartósság, rengeteg olyan eset van, amikor a ponyvának bizonyítania kell, főleg az időjárás viszontagságai miatt fontos a ponyva tartósságára különösen nagy hangsúlyt fektetni. Ez nem kérdés, hogy a fuvarozók számára is első számú szempont, hisz a teherautók állandóan úton vannak, a szállítmányért pedig felelni kell.

Nem könnyű megfelelni annak sem, hogy mikor készüljön el a ponyva, mikor szereljék fel, hisz az teherautóknak minden perc veszteség, amikor állnak, a Fortuna ponyvánál azonban még arra is van lehetőség, hogy a szerelés akkor történjen, mikor a teherautók valóban állnak, akár hétvégén, de akár éjszaka is.

A járműponyva általában a fuvarozóknak kettős célt is szolgálnak vagy saját cégüket vagy bérbe adva egyéb hasonló vagy épp nagyon is eltérő vállalkozásokat hirdetnek vele, tökéletes lehet egy negyven tonnás kamion hosszú ponyvája akár komolyabb marketing célokra is. Ezért is kiemelkedően fontos, hogy a ponyva minősége kifogástalan legyen, így nem csak a fuvarozott áru, de a ponyván elhelyezett reklám is tartósan, akár 5-10 évig is megmarad. Bővebb információért látogassa meg a Fortuna ponyva weboldalát!

yatoo