Porcelán gyöngyök szép kialakításban

Változatos porcelán gyöngyök
Változatos porcelán gyöngyök

A porcelánt már nagyon régóta használják. Sok mindent formálnak belőle, hiszen könnyen alakítható és megmunkálásától függően, rendkívül szép lehet.

A porcelán gyöngy közül is vannak szolidabb és sokkal nőiesebb kialakítások. A gyongysekszerbolt.bu online weboldal ajánlatai között is megkapható ez a termék. Ezeket a darabokat főleg nőknek ajánlják, azonban kisebb lányoknak is szép ékszer készíthető belőle.

Az online shop oldalán vásárolható darabok között elérhető a blazin yellow porcelán gyöngy, ami 6 milliméteres kialakításban, rendkívül szép nyaklánc alapanyag. Ezek megvásárolhatóak már 40 Forintért darabonként. A porcelánfestések rendkívül jól mutatnak kisestélyi ruhával, de hétköznapi viseletre is.

Az oldalon kapható termékek között megjelenik az eventide, a dusty lavender, true red és egyéb festésekkel ellátott porcelán gyöngy. Ezek fűzése egyszerű, hiszen csak egy kis türelem kell hozzá. Az alapanyagok és csatok, valamint a huzal egyaránt beszerezhető a gyongyekszerbolt.hu weboldalon.

yatoo