Radics Gigi külföldi karrierje elindult!

Hazánk idei megasztárja, az alig 15 éves Radics Gigi hatalmas kincset kapott az élettől, amely természetesen a kivételes tehetsége és ezzel élnie is kell, ki kell használnia. Az aranytorkú énekesnőre külföldi producerek is felfigyeltek és a családja is mindent megtesz annak érdekében, hogy a lány álmai valóra váljanak.

Hatalmas megtiszteltetés, hogy neves zeneszerzők Los Angelesben külön dalt írtak Giginek, így nemsokára a legjobb tíz stúdiók egyikében énekelheti fel első dalát az amerikai nagyvárosban egy híres producer segítségével, akik már neves világsztárok karrierjét is beindította. Mester Tamás, Liptai Claudia és Caramel és azon a véleményen vannak, hogy Gigi egy külföldi, nemzetközi karrierre hivatott és meg is érdemelné, de természetesen az út még nagyon hosszú.

Az énekesnő édesapja és egész családja mellette áll és nagy hangsúlyt fektetnek a lányuk karrierjének építésébe, így ha kell együtt költöznek a tengeren túlra is. Gigi is mindig erről álmodott, de elmondása szerint először itthon szeretné megmutatni tehetségét a közönségnek és megköszönni, hogy ilyen hatalmas bizalmat előlegeztek meg neki, ilyen sokan segítettek abban, hogy ő lehessen 2012 megasztárja!

yatoo