Rocky és a Belcando tápok

Belcando tápok

A saját és Rocky kutyám tapasztalatait szeretném megosztani, hátha elgondolkodtat pár embert a kedvenceink helyes táplálásának fontosságáról.
Nálunk bevált a Belcando tápja a németjuhászomnál, aki sokáig házi koszton élt. Sokak mondták illetve visszaemlékezve gyermekkoromra a nagyszüleim is azt láttam, hogy a kutya jól elvan azon a házi koszton, amin az ember.

Egy ideig nem is volt semmi gondja Rockynak a konyhamalac léttől, szerette is nagyon, de rövidesen bizony nagyon leromlott az egészségügyi állapota. Az állatorvos ételallergia okozta krónikus vastagbélgyulladást diagnosztizált, amelyért egyértelműen a fűszeres házi kosztot tette felelőssé. Barátnőmnek szintén németjuhásza van, és ő javasolta a szárazeledelnek a beépítését az étrendbe, mert felvilágosított arról, hogy nem kellene összehasonlítanom a nagyanyáink vidéki étrendjét a mai ételekkel. A túlsózott, túlfűszerezett, műanyag ételek ugyanúgy problémát okoznak az állatnál is. Én pedig mindig azt hittem, hogy a műanyag étel pont a száraztáp.

De szükségesek a kutyáknak a házi kosztból hiányzó vitaminok és nyomelemek, amiket már egy középkategóriás kutyatáp is tartalmaz. Ennek ellenére a mi választásunk a szuperprémium Belcando szárazeledelre esett. A Belcando tápok igen jó összetételűek és kimagaslóan jó minőségűek. Kategóriájában árban is jó, viszont jó tudni, hogy csak szakboltokban, vagy a neten rendelhető Belcando szárazeledel. A neten megrendelve kihozzák házhoz. Én a pacsizoo.hu-n rendelem már hónapok óta és a legjobb döntés volt. Rocky-t mintha teljesen kicserélték volna! Bélgyulladása rendbe jött, újra energikus, szőre fénylik, egyszóval remek formában van. Köszönet a Belcando-nak.
Remélem sokaknak segítettem a fenti tapasztalataim megosztásával, hisz rengeteg tévhit kering ma Magyarországon a minőségi kutyatápokkal kapcsolatban.

Krizsó Anna

yatoo