Szaküzlet és számítógép szerviz Székesfehérvár központjában

Számítógép szervíz Székesfehérvár központjában
Számítógép szervíz Székesfehérvár központjában

Folyton lefagy és lassú a számítógépe? Ideje lenne egy új operációs rendszer telepítésének vagy a meghibásodott alkatrészt kellene kicserélni? Ha Ön is ilyen gondokkal küzd, keresse fel a PcPro Computer Szaküzlet és Szolgáltató központot, ahol megoldják az ilyen gondjait!

A számítógép szerviz Székesfehérvár belvárosában működik és készséggel várja az ügyfeleket. Itt nemcsak a régi számítógépét javíttathatja meg, de le is cserélheti egy újabb modellre, ha éppen azt szeretné.

Rengeteg konfiguráció közül válogathat és jó áron juthat hozzá a készülékekhez. Nemcsak asztali számítógépeket vásárolhat itt, hanem laptopokat, monitorokat és egyéb kiegészítőket is, amire szüksége lehet a számítógép feltuningolásához.

A számítógép szerviz Székesfehérvár központjában minden hétköznap nyitva található a délelőtti és kora délutáni órákban, valamint szombat délelőtt. A bővebb információkért hívja a (22) 314 360 telefonszámot vagy látogasson el személyesen a Székesfehérvár, Budai út 16, 8000 címen található szaküzletbe!

yatoo