Szerver vásárlás szakértők segítségével

Szerver vásárlás szakértők segítségével
Szerver vásárlás szakértők segítségével

Általában, ha elmegyünk egy hipermarketbe vásárolni, elvárjuk, hogy az ismeretlen termékek mellett legyen egy olyan humán támogatás, akinek a segítségével el tudjuk dönteni, hogy az adott termékre van-e szükségünk, vagy sem. Nincs ez másképp, ha egy olyan szaküzletbe térünk be, aminek az eladásra kínált eszközeit nem ismerjük behatóbban, de szeretnénk, ha egy szakértő elmagyarázná, miért válasszuk ezt vagy azt az eszközt, szolgáltatást, megoldást.

Nincs ez másképp az online vásárlás esetén sem. Sőt! Itt még sokkal kevesebb a személyes visszacsatolás, hatványozottabban fontos, hogy a termék vagy szolgáltatás mellett legyen egy szakértői segítség. Főleg, ha olyan területen szeretnénk egy terméket vásárolni, amihez nem értünk. A szerverdiszkontban vásárlás hasonló módon történhet. Mindez az IT ipar egy olyan speciális területe, ahol szakértelem nélkül lehetetlen megtalálni a megfelelően kialakított, felszerelt és minőségi szerver gépet.

A szerverdiszkont webáruház, több mint hétéves tapasztalattal várja a kis –és középvállalkozásokat, tudva, hogy egy ország gazdaságának a mozgatórugója épp ezek a kkv-k, amelyeknek hatékony működésükhöz ma már elengedhetetlen a gyors informatikai háttér. Ehhez pedig megbízható, hosszú élettartamú szerverekre van szükség.

Amellett, hogy a szerver gépek kiválasztásában, összeszerelésében szakértő mérnökök segítenek, az általunk forgalmazott vezető márkák (HP, Dell, Fujitsu, IBM) garanciális feltételei biztosítják, hogy megrendelőink server gépei kitűnő munkát fognak végezni.

Infoserver weboldalunkon emellett az IT és server világ friss híreivel, újdonságaival találkozhat a látogató, ami a megfelelő server választás alapja lehet, ehhez párosul mérnök munkatársaink szakértelme.

yatoo