Tippek olcsó repülőjegy vásárláshoz

Olcsó repülőjegy vásárlás

Mikor utazáshoz készülődünk, gyakran sokkal többet foglalatoskodunk azzal, hogy semmi ne maradjon itthon poggyászunkból, mindent bepakoltunk-e, s olykor a legutolsó pillanatban foglaljuk le a repülőjegyet. Sokan még talán ma is úgy vannak vele, „egyszer élünk”, s már az első szembejövő járatra az ár mérlegelése nélkül helyet foglalnak.

Jelen gazdasági helyzetünk szinte megköveteli, hogy a legolcsóbbat válasszuk mindenből. A fapados repülőtársaságok megjelenésével a repülőjegy vásárlás, maga a repülés egy olyan árforradalmon ment keresztül, aminek a végeredménye ismert, ma már bárki utazhat olcsó repülőjegy és olcsó légitársaság párosításban.

Ehhez szeretnénk néhány tippel szolgálni, hogy mindig a legjobb pillanatban tudjon olcsó repülőjegyet vásárolni.

Utazásunk időpontja nagyban befolyásolja a repülőjegy árát is. Bizonyos időközökben a fapados légitársaságok árai között még az átlagoshoz képest is nagy ingadozások vannak. Sokat spórolhatunk, ha utazásunkat a repülőjegyek árréseihez igazítjuk.

Akciók. Mint minden kereskedelmi tevékenységgel foglalkozó cégnek, úgy a légitársaságoknak, utazási irodáknak is vannak akciói. Egy ilyen akció keretében valóban apró pénzért vehetünk repülőjegyet olyan helyekre is, ahova nem is gondolnánk, hogy eljutunk. A légitársaságok, a repülőjegy értékesítő irodák akciós ajánlataival érdemes naprakész lenni. Hírlevél feliratkozásokkal, közösségi portálok figyelésével első kézből értesülhetünk a legjobb ajánlatokról.

Rugalmasság az oda-vissza út időpontjának kiválasztásakor. Repülőjegy vásárlásakor gyakran találkozhatunk azzal a dilemmával, hogy plusz-mínusz néhány nap az oda-vissza út során nagyságrendekkel csökkenti a repülőjegy árát. Lehet, hogy épp plusz egy nap a szabadságból arányosan olcsóbb utazást eredményez.

Tippjeink és a liligo.hu olcsó repülőjegy kereső portál egy olyan verhetetlen párost ad kezébe, amivel szinte „fillérekért” megtalálja a pénztárcájához szabott repülőjegyet.

 

yatoo