Tökéletes tisztaság mikroszálas Vixi segítségével

Vixi  törlőkendő
Vixi törlőkendő

Egyre több gyártó figyel oda arra, hogy az általa készített tisztítószerek és kozmetikumok minél kevesebb vegyszerrel készüljenek. Ez nemcsak a kozmetikumokra vonatkozik, hanem a háztartásban használt tisztítószerekre is.

Aki szeretné, hogy lakása és fürdőszobája tiszta legyen anélkül, hogy vegyszerekkel szennyezné a környezetét, annak a mikroszálas Vixi ideális megoldás. Ugyanis ezzel a termékcsaláddal, vegyszerek nélkül is tisztaságot varázsolhatunk minden helyiségbe.

Több mikroszálas Vixi készül, így bármilyen tisztításához használni tudjuk. A padlóhoz, a konyhában és fürdőszobában, de a portörléshez és az autómosáshoz is. A mikroszálas Vixi lényege, hogy a takarítás, segítségével teljesen vegyszerek nélkül elvégezhető, a tisztaság pedig megegyezik a vegyszerekkel végzett művelettel.

Teljesen tiszta lesz minden, utána pedig egyszerűen kimosható. A különféle tisztítókendők között érdemes keresgélni, hiszen a háztartás minden részére található megfelelő darab. Hazánkban még nem eléggé ismert az a takarítási mód, hogy vegyszerek nélkül is létezik tisztaság. 

yatoo