TV telefon közös megrendelése

TV telefon előfizetés
TV telefon előfizetés

Ha a közeljövőben szeretne új vezetékes telefon előfizetést rendelni, akkor gondolkodjon el a televízió-díjcsomag cseréjén is! Az Invitelnél most kedvezményes áron kapható a tv telefon együtt, tehát jól járhat, ha kihasználja ezt az akciót.

Jelenleg hatféle díjcsomag áll az ügyfelek rendelkezésére, amelyek közül meg van jelölve a legnépszerűbb lehetőség. Most különösen előnyös helyzetben van az, aki tv telefon szolgáltatást rendel, mert fél évig a feléért lehet ezt a lehetőséget kihasználni. Belépési díjat jelenleg nem kell fizetni, ezért ebből a szempontból is megéri az Invitelt választani. Az ügyfelek hűségszerződést is aláírhatnak, aminek a segítségével tovább mérsékelhetik az árat. Persze az sem jelent gondot, ha valaki nem akar hűségidőt a tv telefon tekintetében, mert ilyen lehetőség is van.

Ha Önnek megtetszett ez az opció, akkor lépjen kapcsolatba az Invitellel, még az akciók lejárta előtt, hogy csak kevés pénzt kelljen kifizetnie a tv telefon megrendeléséért! A szolgáltató készséggel várja a hívását!

yatoo