Várandósoknak is ajánlott a norvég halolaj

A babáknak is fontos a tiszta omega 3
A babáknak is fontos a tiszta omega 3

Az, hogy a halolaj egészségjavító hatású, már régről ismert. Ez egy olyan készítmény, amely nem gyógyítani hivatott, hiszen az már egy igen összetett folyamat, hanem az egészségünk védelmében van fontos szerepe.

Az olajoknál nagyon fontos, hogy tiszta forrásból nyerjék, és itt jön a képbe a norvég halolaj, amelyik az egyik legtisztább tengervízből származik. Jobb esetben már születésünk előtt hozzájutunk ehhez az értékes anyaghoz, tehát már a kismamáknak ajánlott a norvég halolaj használata.

Hiszen ez az anyag hozzájárul az agy fejlődéséhez és a jobb mentális képességek kialakulásához. Ugyanis a születés után a norvég halolaj megfelelő energiát ad, hogy az idegi impulzusok gyorsabban továbbítódjanak a sejtek között. Ezenfelül segíti a memóriát is.

A szív- és keringési rendszernek is nagyon jót tesz ez az olaj, hiszen majdnem a felére csökkenti az infarktus esélyét, de az egész keringési rendszerre pozitív hatással van. Tehát minden, ami a keringéssel kapcsolatos, szívműködés, koleszterinszint, keringés, lerakódások a halolaj hatására javuló tendenciát mutat. 

yatoo