Virtuális iroda szolgáltatás 1×1

Regus virtuális iroda
Regus virtuális iroda

Költséghatékony megoldást keres kis-, vagy középvállalkozása irodaigényének megoldására? Fontosnak tartja a komplex, mindenre kiterjedő szolgáltatásokat, de az sem elhanyagolható szempont az Ön számára, hogy cégének prestige szempontjából is megfelelő legyen a választott irodaház? A virtuális iroda a regus.hu véleménye szerint kifejezetten ajánlott azoknak, akik számára a folyamatos irodai jelenlét nem kell a munkavégzéshez, valamint a szükséges teendőket otthonuk kényelmében is elintézhetik.

Vállalkozás kapcsán nélkülözhetetlen, hogy mind a cégbejegyzés, mind az ügyfelekkel való kapcsolattartás terén egy olyan szolgáltató álljon Ön mögött, mely nagy tapasztalattal rendelkezik a területen. Bizonyára Ön is tisztában van azzal, hogy egy cég megítélése nagymértékben függ attól, milyen környéken van az a cím, ahol elérhető, és az érdeklődők, partnerek mennyire profi ügyintézéssel találkoznak, ha felkeresik. A virtuális iroda több egy postacímnél és telefonszámnál, hiszen esetében vállalkozóként komplex szolgáltatást kap, mely kiterjed a székhelyhasználatra, a hívás-, és postakezelésre, az adminisztratív támogatásra, a recepciós szolgáltatásokra, de igény esetén IT-támogatás, tárgyaló-, és irodahasználat, valamint vendégfogadás is áll rendelkezésére.

Kik számára ajánlott a virtuális iroda? Vannak olyan munkakörök, amelyek nem követelik meg a folyamatos irodai jelenlétet, vagy jellegéből kifolyólag utazással, az irodaházon kívül tartózkodással jár együtt a cég irányítása. Ilyen esetekben is fontos azonban, hogy a telefonos megkeresések, a posta, és egyéb teendők intézve legyenek, s ehhez a legjobb választás a virtuális iroda bérlés, mely mintegy csomagajánlatként áll az ilyen jellegű szolgáltatások iránt érdeklődők számára.

Természetesen mindig akadnak olyan helyzetek, amikor az ügyfelekkel személyesen kell találkozni. Hogy ezt ne egy kávézóban tegye meg, hanem saját irodában fogadhassa őket, a legjobb irodaházak akár néhány órai használatra is rendelkezésre bocsátanak irodákat, tárgyalókat, s mindehhez adminisztratív szolgáltatást is nyújtanak. A nagy presztízzsel bíró üzleti cím legalább olyan csábítóan hat majd a potenciális ügyfelekre, mint a kereskedelmi szempontból frekventált helyeken megtalálható irodaházak kialakítása, melyek a világ 100 országának 2000 városában várják a minőségi irodai szolgáltatások iránt érdeklődőket.

Az állandó iroda bérlés kétségkívül magasabb költségekkel jár, mintha erre csak havonta néhány nap erejéig kerül sor. A regus szakemberei nem csak azt tartják fontosnak, hogy az irodaház megjelenése, belső elrendezése és szolgáltatásai maximálisan kiszolgálják a bérlők igényeit, hanem az elérhető árakért is aktívan tesznek. A kínált csomagajánlatok lehetővé teszik az irodahasználatot is meghatározott időre, így nem kell nélkülöznie a személyes ügyintézést, valamint a partnerek irodai körülmények közötti fogadását sem.

yatoo